juli 13, 2021

Trappstegsrenovering

Av Bananen

Du ska ta kontakt med oss, då du vill renovera trappsteg i Stockholm, Gävle, Göteborg, Västerås eller Uppsala. Vi är specialiserade på att renovera trappsteg. Vi byter därmed ut dina gamla steg, byter också handledare och därtill så målar vi även trappor. Vårt jobb gör vi på ett kvalitativt sätt och använder oss enbart av material av bästa kvalitet. Våra trapparbetare har lång erfarenhet, så de är mycket bra på vad de gör. Ta genast kontakt med oss, och vi kommer sedan på ett kostnadsfritt hembesök och ger dig en offert. För att du får en offert, binder den dig dock inte till någonting, utan du kan i lugn och ro bestämma om du vill anlita oss. Det viktigaste är dock att du kommer att bli nöjd med resultatet.

Prisvärt att renovera

Då trappan ser sliten och gammal ut, behöver du kanske inte alltid byta ut hela trappan. I stället kan du nämligen till exempel enbart byta ut slitna trappsteg eller låta den bli slipad på nytt. Du kan också måla om dina trappsteg. Priset blir på detta sätt också mycket lägre, än om du skulle byta ut hela din trappa. Dessutom är detta en mycket mer miljövänlig metod att uppdatera din gamla trappa på. Då du använder dig av oss, får du därtill ett garanti på tre år för dina nya trappsteg. Detta är högst troligt den längsta garantitiden inom trapprenovering i Sverige.

Trappmålning

På samma gång som du nu får nya trappsteg för din ektrappa eller furutrappa, kan du också samtidigt välja att få din trappa målad. Den får då en helt ny fräschör och känns som en helt ny trappa. Din trappa kommer då också få flera år till användningstid. Underarbetet bör vara noggrant gjort, vid en trappmålning, för att sedan trappan ska hålla länge.

Vi utför grundligt alla olika skeden som en trappmålning kräver. Det första som vi därmed gör, är att spackla de skador som trappan möjligen har. Golvet som finns runt omkring trappan, täcker vi noggrant in. Efter detta börjar vi med att slipa trappstegen och efter det grundmålar vi en gång. Täckmålningen gör vi två gånger efter att grundmålningen torkat. Mellan täckmålningarna behöver vi också sedan vänta på att målningen torkar. En genomsnittstrappa blir målad på ungefär två eller tre dagar. Vi garanterar dock inte ett helt splitternytt utseende på en gammal trappa, men du kommer säkerligen att vara mycket nöjd med resultatet.

Alltid ett fint resultat

Vi har redan gjort närmare 5 000 trapprenoveringar, och vi har arbetat med både öppna och stängda trappor. Vi använder inga underleverantörer, utan jobbar alltid själv. Det är viktigt för oss att du alltid ska vara 100 % nöjd med resultatet, och att du kan känna dig trygg med att anlita oss. Vi jobbar enbart med trapprenovering och gör jobbet med känsla och hög yrkesmässighet. Därtill får du också en väldigt god service av oss.

Vårt företaget har funnits allt sedan år 1996 och därtill har vi en hög kreditvärdighet. Vi har dessutom inte fått en enda märkning, vi tycker nämligen att det är viktigt att sköta om vårt företag. Precis lika viktigt är det också för oss att sköta om våra kunder, så även om dig.

Kontakta oss

Det är enkelt gå in på vår hemsida och där hittar du vår kontaktinformation. Du kan skicka en e-mejl, ringa oss eller så fyller du i blanketten på vår hemsida. Vi finns i flera städer i Sverige, bland annat i Nacka, Täby, Lidingö, Sollentuna och Tyresö. Vi kommer, som tidigare nämnts, hem till dig och då går vi igenom dina önskemål och planerar hela projektet. Dessutom svarar vi på alla frågor som du kan tänka dig behöva svar på. Du kan också gärna gå in på vår hemsida, och där får du se inspirationsbilder från trappor vi har jobbat med. Där kan du också läsa feedback från andra kunder. Kontakta oss för trapprenovering Göteborg eller trapprenovering Västerås om du vill snygga till din trappa inomhus!