oktober 21, 2020

Vill du utbilda dig till makeupartist på distans?

Av Bananen

I dagens  växande sociala media-klimat, där man når ut till tiotusentals människor i ett och samma forum, är det lätt att att inspirera och bli inspirerad. En stor majoritet av Instagram-användare, bloggare och Youtube-konton är skönhetsrelaterade och branschen växer ständigt och utökas av duktiga talangfulla makeupartister. Minmakeuputbildning.se har Sveriges bästa makeupartist utbildning på distans och erbjuder kurser inom flertalet olika skönhetskategorier.

De kurser som finns att erbjud är skräddarsydda efter studentens behov i så lång uträckning som möjligt. Dessa går att anpassa helt beroende på hur ens egen livssituation ser ut.

Makeupartistut bildning distans

Som makeupartist kan du välja att läsa din kurs på 9, 14 eller 28 veckor! Den längre utbildningen är framtagen så att du som student ska kunna ha tid att arbeta samtidigt, ta hand om familjen eller bara hinna ta in de nya kunskapen som kursen erbjuder. I makeupartist utbildningen läser du allt ifrån grundlig hygien, borstteknik, makeupartistens roll och makeuptekniker till eget företagande och avantgarde och trendmakeup. Denna kurs är till för dig som vill ha koll på läget och få in hela kunskapsspektrat. Du blir självklart certifierad makeupartist distansutbildning.

Makeupstylist 1

Som makeupstylist kan du arbeta i butiker såsom Kicks, Åhlens, Lyko eller varför inte starta en egen verksamhet? Makeupstylist 1 går igenom allt som du behöver veta när du lägger makeup på dig själv eller en kund. Appliceringstekniker som tas upp är bland annat bröllopsmakeup, makeup på mogen hy, baskunskap inom hudtyper och hudvård men även hur du startar ditt eget företag och hur det ser ut för en makeupstylist ute på fotograferingar.

Makeupstylist 2

Makeupstylist 2 är en påbyggnadskurs för den som läst Makeupstylist 1 och vill bli certifierad makeupartist. Har du läst på ett stylistgymnasium och vill läsa vidare till makeupartist så är det enbart denna kurs du behöver. Denna utbildning är ett tillägg där du läser in den kreativa delen av makeupartist utbildning. Kursen har bland annat trendmakeup, ljussättning och makeup och liknande.

makeuputbildning distans

minmakeuputbildning.se erbjuder makeuputbildningar via distans till ett billigt pris