december 15, 2020

Snus som passar till en utflykt

Av Bananen

Är man snusare så finns det inget värre än när snuset börjar rinna och man bli tvungen att byta ut till en ny fast man inte har så många kvar i dosan.
Detta gäller särskilt om man är ute och vandrar eller campar någonstans långt ifrån närmaste butik.

Att snusa tobaksfritt snus innebär att det rinner mindre och oftast inte alls, små diskreta prillor som sitter bekvämt och diskret. Att dom dessutom håller längre är en fördel eftersom det finns lite starkare prillor som håller väldigt länge.

En nikotinpåse som det med kallas är en mindre, torr och helt vit prilla som dessutom inte färgar tänderna som tobak kan göra.
Lips Original är ett tobaksfritt snus som smakar Cola-godis som påminner om lösgodiset från Malaco i flaskform.

Många föredrar det tobaksfria snuset då det är mildare och inte tröttar ut smaklökarna så lätt, det innebär att man kan ha inne en prilla så pass länge att man glömmer bort den.
När man tillverkar nikotinpåsar så tillsätter man nikotin och smakämnen på växtfibrer, det innebär att styrkan kan variera väldigt mycket från märke till märke.

Friheten att kunna variera sitt nikotinintag är väldigt bra om man vet med sig att man blir dåsig av det. På morgonen vill man kanske ha en svagare styrka och på eftermiddagen en starkare.
BLCK Blueberry är en spännande smak som funkar bra när man är ute då den påminner om mogna blåbär på en skogspromenad.

Traditionella smaker finns och mint är den mest vanligaste smaken i antingen ren form eller i kombination med andra smaker, det är verkligen ett helt hav med alternativ av mint när man kikar igenom sortimentet som Velo har.

Så ta och byt till tobaksfritt du med så ska du få se att snuset håller längre och är mycket godare än vanligt traditionellt snus.