november 5, 2020

Snuset som överraskade mig helt

Av Bananen

Jag har snusat vanlig snus i många år och fick prova en variant av tobaksfritt snus. Det smakade gurka och svartpeppar och heter lyft London flair. Efter att ha tagit reda på mer information om snuset så kom det fram att detta är en riktigt smart grej med tobaksfritt snus.

Man slipper den starka smaken av tobak och får fram annorlunda och spännande smaker. Andra goda smaker jag har hittat är lyft blonde roast som smakar nyrostat kaffe och hasselnötter.  När jag känner att jag vill ha liten variation så använder jag Snö cinnamon som passar riktigt bra till dom flesta situationerna.

Tobaksfri snus härstammar från som nikotinfria alternativen där man har tillsatt nikotin och smak på neutrala växtfibrer. Fördelarna är många med tobaksfritt snus om man jämför med vanligt snus. När du öppnar en dosa snus så brukar det ofta komma en start stickande doft, det gör det inte med tobaksfritt.

En dosa tobaksfritt känns fräsch och prillorna är vita. Tobak brukar missfärga tänder och det slipper man med tobaksfria alternativ. För att man sätter till nikotinet själv i prillorna innebär det att det finns snus i olika styrkor.
För dom som brukar stoppa in två eller fler prillor på en gång finns det numera snusprillor som motsvarar 6 stycken vanliga prillor.