november 9, 2020

Det jag nästan glömde när jag skulle flytta

Av Bananen

Det var dags för en bohagsflytt Bromma och det var mycket som skulle hinnas med. Jag fixade flyttlådor och hade börjat packa då jag fick frågan om vem som skulle hjälpa till att bära och vem som skulle fixa släp. Jag blev helt överrumplad av frågan och fick panik. Jag satte mig direkt och började söka på datorn efter flyttfirma Bromma. Hittade snabbt ett företag som kunde ge mig flytthjälp Bromma.

Dom kunde även dessutom hjälpa till med att packa ner det sista i lådor och kunde även erbjuda mig magasinering eftersom jag skulle flytta från en 4-rummare till en 2-rummare i Bromma. Man måste ju flytta dit arbetet är såklart. Helt plötsligt så blev det ett lugn inom mig där jag klart och tydligt kunde se hur enkelt det skulle bli att flytta. Att det skulle bli så enkelt att kombinera min flytt tillsammans med magasinering kunde jag aldrig tro.

Flyttfirman fixade fler flyttlådor till mig eftersom jag inte skaffat tillräckligt många från början. Jag rekommenderar varmt att ta hjälp av ett proffesionellt bolag som hanterar dina saker. Allt höll sig helt och jag var jättenöjd.

Priset var överkomligt med tanke på hur mycket tid jag sparade på flytten där jag kunde koncentrera mig på mitt arbete.