november 11, 2020

Varför är en hetvattenstvätt bättre än en vanlig?

Av Bananen

När man ska investera i en högtryckstvätt tillverkad av Dynajet så finns det lite alternativ att välja mellan. Man kan välja en standard kallvattentvätt som dom flesta gör eller så väljer man något som är mycket bättre.

En hetvattentvätt finns både som stationär samt som högtryckssläp som är en riktigt bra investering. När man tvättar med varmt vatten så förkortar man tiden det tar att rengöra objektet. Självklart kan man stänga av funktionen som värmer upp vattnet om det är behov av det. En hetvattenstvätt som drivs av en förbränningsmotor som antingen går på bensin eller diesel är  väldigt flexibel och kan användas långt ifrån närmaste eluttag.

Man kan ha med sig egen vattenkälla i form av en vattentank om man vill det men även så går det att ta vatten från externa vattenkällor som brunnar och vattendrag. Att tvätta med varmvatten sparar på resurserna och det blir mindre användning av rengöringsmedel och vatten än vad det skulle varit med kallvatten.

Det är en utmärkt investering till företag som har en större maskinpark med fordon och maskiner som behöver regelbunden vård och rengöring. Även företag som arbetar inom sanering och rengöring har väldigt stor nytta av en hetvattentvätt. Klotter förekommer med jämna mellanrum och en hetvattentvätt tar hand om klottret på ett snabbt och effektivt sätt.